vineri, 5 iunie 2015

Dj-ul perfect

O petrecere reusita depinde de foarte multi factori si unul dintre acestea este si muzica aleasa. Practic nu putem spune ca am participat la o petrecere daca nu ne-am lasat purtati de ritmurile muzicii. Pentru a avea cu adevarat un aer de petrecere de fite, pe langa mancarurile alese si bauturile fine, organizatorii trebuie sa apeleze si la profesionisti in ale muzicii care  sunt cel mai bine reprezentati de dj de petreceri.

Orice dj de petreceri profesionist va fi mandru de munca sa , va fi in masura sa raspunda la toate intrebarile dumneavoastra legate de onestitate si sa comunice cu dumneavoastra pentru a face serviciile sale unice. Unele persoane, cu toate acestea , profita de aceasta ocazie pentru a isi denigra competitia si a spune lucruri urate despre anumite persoane din bresla sau anumite agentii. Acest tip de comportament nu denota deloc profesionalism si este chiar interzis de legile din anumite tari.



Experienta unei petreceri este foarte importanta ca si familiarizarea cu locul in care se va desfasura evenimentul. Fiecare locatie implica anumite provocari, diferite nuante in materie de proceduri, spatiu de sonorizare si configuratie a cladirii. Angajarea unui dj de petreceri care a mai pus muzica in locatia in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul organizat de catre dumnevoastra va poate scuti de grija de a nu avea surprize neplacute. Desigur ca exista sanse mari ca respectiva persoana sa nu fi participat la nici un eveniment in locatia in care urmeaza sa se desfasoare petrecerea, insa daca este o persoana constiincioasa, isi va face timp sa viziteze locul si sa se pregateasca in conformitate cu particularitatile de dispunere.

Una din intrebarile pe care trebuie sa le puneti unui dj de petreceri este si cea referitoare la modul in care va motiva persoanele participante sa danseze. Persoanele gestioneaza situatia in moduri diferite. Unii folosesc foarte mult microfonul pentru a incerca sa dea un plus de energie persoanelor care se afla pe ringul de dans si pentru a-i face sa danseze. Altii prefera sa nu faca acest lucru sub nici o forma insa, aleg cu mare grija listele de redare pentru a asigura succesul pe ringul de dans.

Daca apare o problema neasteptata cu un dj de petreceri pe care l-ati rezervat in prealabil, trebuie sa aveti un plan de rezerva. Spre exemplu, acesta poate suferi o accidentare destul de serioasa care sa-l impiedice sa mai paricipe la petrecerea dumneavoastra. Cei mai responsabili dj de petreceri vor avea o strategie de rezerva tocmai pentru situatii ca acestea pe cand altii nu. Unii fac parte din asociatii care vor incerca sa directioneze o persoana libera pentru acea perioada iar altii lucreaza intotdeuna in tandem si au intotdeauna partenerul liber tocmai pentru a face fata cu brio unor situatii de acest gen.